Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Özönlenek a szexre éhes lányok levelei Aurelionak

 

Aurelio, ha végre kipiheni a villalét fáradalmait igencsak nehéz választás elé fog kerülni. Gyakorlatilag a hölgyek egy része teljességgel odavan érte és egyre durvább üzenetekkel bombázva próbálják meg magukhoz édesgetni a valóságshow nyertesét. Az nem teljesen világos, hogy mit találnak legvonzóbbnak benne, a méretes propellerét, vagy a milliókat, amikkel hirtelenjében gazdálkodhat, vagy szimplán a népszerűségét? De nagy valószínűséggel egy kicsit mindegyik hozzájárult, ahhoz, hogy egyre vadabb és követelőzőbb levelekben kunyeráljanak randevút vágyuk tárgyától.

 

Van aki ravaszul csupán egy kávé közös elfogyasztását szeretné elérni, lesz, ami lesz a későbbiekben.

 

Te voltál a kedvencem! Megiszunk közösen valamit?

 

Aztán ott vannak a nem kertelők, akik úgy gondolják, hogy ha megfelelően megtámogatják az ajánlatukat, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel befűzhetik a kiszemeltjüket.

 

Annyira lesz*pnálak, írj vissza

 

 

Akad olyan, aki semmit nem biz a véletlenre és bár nagy tervei vannak Aurelio vagyonkájával mégsem szeretne ajtóstól a házba rontani. Tudja, hogy a hasán és máson keresztül lehet legjobban megfogni a férfit, ezért komplex programot ajánl:

 

Szia Aurelio, szeretnék neked  főzni valamit és egyben egy remek befektetési lehetőségez is ajánlani, hívj fel és este már várlak is.

 

 

Végezetül a legütősebb levél, amivel talán méltán zárhatjuk ezt a kis válogatást:

 

Üdvözlöm Aurelio, én egy program manager vagyok. Örömmel vennénk, ha fellépne nálunk. (itt és itt)

Mivel nonprofit szervezet vagyunk ezért anyagilag nem tudjuk viszonozni a megjelenését, de ha eljön számtalan hölgyrajongója fogja megédesíteni az estéjét. Reméljük mihamarabb viszontláthatjuk és nem kell csalódnunk Önben!

 

ÉS még van, aki azt hiszi, hogy nem lehet nehéz egy VV nyertes élete.

 

Eközben VV Attila kiírta a Facebookra, hogy jelenleg szingli…

.

 

 

.

 

 

 

Adásban kimarad jelenet: Itt még Teo kényezteti Aureliot hatalmas lelkesedéssel 

0 Tovább

Lehull a lepel! Szerelmes tényleg? Viki elmondja milyen érzések fűzik Krisztiánhoz

0 Tovább

Fiúkkal töltötte az első éjszakáját Aurelio

.

Fotó: Blikk

Aurelionak már igencsak szüksége lenne rá, hogy levezesse a feszültséget, ami a 120 napos villalétből és a nők szempontjából cölibátussal felérő önmegtartóztatásból adódott. Persze Teo segített, ahol tudott, de már annak is majd egy hónapja, hogy a biszex lány utoljára a csúcsra járatta a VV győztest.

 

Mégis Au nem azzal töltötte az első két estéjét, hogy a felkínálkozó lányokból választott egy adakozóbb kedvűt magának, hanem a régen látott barátaival töltötte az időt, akik elmondása szerint nagyon hiányoztak már neki.

 

Imádom őket, és annyira boldog vagyok, hogy végre együtt lehetek a srácokkal, hogy most nem is érdekelnek a csajok. Persze jó lenne már valami, de a ma este nem erről szól.

 

Haverok szerint mindig is a barátjuk volt az egyértelmű esélyese a játéknak, ez már akkor is látszott, amikor beköltözött a Villába.

 

Tudtuk, hogy megnyeri! Amikor először mondta nekünk, hogy jelentkezik a műsorba, mindannyian biztattuk. Mondtuk neki: menjél csak, Au, te odavaló vagy. Amikor pedig megismerhettük a villa többi lakóját, nekünk már nem volt kétségünk afelől, hogy megnyeri.

 

0 Tovább

BALHÉ! Máris egymásnak esett Viki és Iza. De Zsófi sem fogta vissza magát

.

0 Tovább

A TV2 visszavág: Ősszel indul a Big Brother 3!

 

Gyakorlatilag mióta a csatorna létezik a külső szemlélőnek valahogy folyamatosan az az érzése, hogy a konkurens RTL másolásából élnek, nincs ez sem most másként. Ettől függetlenül, mi örülünk neki, hogy visszatér a régi formátum, is. Sajnos ők is megpróbálják eljátszani, hogy a kábelcsatornán vetítik, ráadásul úgy, hogy szinte borítékolható, hogy a ValóVilág 7 már az RTL Klubon fog futni, országos sugárzásban.

 

A jelentkezés nemsokára ide is beindul, aki tehát komolyabban érdeklődik a valóságshow-k iránt, akár mint néző, esetleg, mint szereplő, annak lesz bőven választék a nyár után.

.

3 Tovább

ValóVilág 6

blogavatar

ValóVilág 6 napi összefoglalók, videók, online közvetítés. Nézz be velünk a Villába!

Utolsó kommentek