Az eredeti kép itt megtekinthető

 

A sokak kedvence, a mindig oly kedves Krisztián ezúttal kifordult magából. Valahogy olyasféleképpen, amikor arconköpte azt a lányt, akiért állítólag hatalmas szerelemmel lángolt. A VV6 kamu-szerelmespárja, akik remekül megfogták a lényeget és rájöttek, hogy ketten együtt sokkal tovább fent tudnak maradni azon a bárkán, ami előbb utóbb mindenképpen elsüllyed a már mostanra is meglehetős szélcsendben hullámzó pöcegödör tartalmában. Hajdúnánási szemszögből persze akár még viccesnek is tűnhet valaki számára, hogy 30 ezer ember képébe toljon egy olyan fotót, amin az alfele kinyalására szólítja fel a neki nem szimpatikus embereket. Hiszen akkora hatalmas celeb ő, hogy a villamos sínek felpúposodnak, ha beteszi Budapestre  a lábát és egyben rendőrségi felvezetést kell kérni ahogy biciklijével áthajtat az Andrássy úton, a vázon természetesen az ő csodabarátnőjével. Aki szopott már víz alatt és víz felett különböző méretű és formájú hímvesszőket és ezt nem is titkolja, de abban sem lát semmilyen kivetnivalót, hogy pénzért szerepelt olyan erotikus filmben, amit normális ember meg sem néz, nemhogy részt vegyen benne.

Iza erotikus filmje

Leleplező felvétel: Hogyan történt igazából a köpködés...

De ettől még imádjuk őket persze és őszintén reméljük, hogy ha hosszabb utazásra kerül a sor, akkor előbb, vagy, utóbb a jól bejáratott telekocsit is lecserélhetik egy igazi autóra. Krisz erre egyébként tényleg álljál rá, mert Iza azért nem nagyon volt eddig a hozzád hasonló kétkerekű lovagokhoz szokva. Bár abban meg lehet neked van igazad, hogy ha az Audi a víz alatti cuclizás velejárója, akkor vagy megszokja a BKV-t az asszony, vagy fel is út le is út.

 

Na de lényeg a lényeg: mi bőszíthette fel a traktorvezetők krémjének a legjobbikát? Mi történhetett, ami miatt ennyire elragadtatta magát, hogy nyíltan trágárkodjék a saját Facebook oldalán?

 

A rossznyelvek megint csak jól értesültek és állítólag egyre kevésbé mennek a haknik, a biciklijére sem ártana már két új nyári gumi, meg a falu végi kurta kutya sem úgy csóválja már rá a farkát mint régen. Ezért lehet mostanában olyan ingerlékeny az egyszerű vidéki legény. Lehet persze, hogy eszébe jutott, hogy a játékban Zsolt, Aurelio és Teo után mindössze negyedikként adatott meg neki, hogy bejusson Iza szájába, ami sajnos, Ha ló nincsen jó lesz a vidéki szamár is tipikus esete.

 

Ha ellenben más a probléma Krisz, akkor az alfeled nyelvvel történő kényeztetésére ( ha már erre gerjedsz mióta celeb lettél…) elsőként a barátnődet kérd fel, elvégre ez mégiscsak az ő reszortja lenne, vagy mifene. Ha esetleg ő visszautasítaná, szagok, vagy másfajta ellenérzése okán, akkor még mindig nagy eséllyel nézhetsz körbe a saját oldalad rajongói között. Hiszen elég, ha megkeresed azt a képet, ahol egy vécékagylón ülve fotóztad le magad és máris válogathatsz az eufórikus kommentelők között.

 

Ha egyébként nem lenne világos pontosan a hasonló megnyilvánulásaid miatt estél ki, talán csöppet váratlanul és a haverok számára érthetetlen módon……….

 

Hihetetlen videó: VV Iza full részegen adta első interjúját az RTL-ben

VV Iza édesanyja: "Szégyenkezem a lányom miatt."

Iza részegen bevallja, hogy ő már szopott viz alatt: