Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Breaking! Aurelio kárpótolja egy kis pénzzel Vikit és Zsófit - apró titkok a finalistáktól

BLIKK: 
Kissé fáradtan, de boldogan válaszoltak olvasóink kérdéseire a ValóVilág 6. játékosai. Szerkesztőségünk vendége volt Aurelió, Zsófi, Iza és Viki is, aki inkább kritikákat mint dicséretet kapott. A top3 villalakót elkísérte Iza is, akin leginkább az elhíresült köpködését kérték számon. Egyedül Aurélió nevetgélt őszintén, hiszen vasárnap este ő lett a valóságshow győztese.

 • deni:Szia Viki hogy viseld hogy Krisztián nem vette észre, hogy szerelmes vagy belé??
 • VV6 döntősei:
  Krisztián tetszett nekem a játék elején, hát nem vette észre, de szerelmes azért nem voltam belé :)
 • Zsani:Szia Iza! Bent lehettél volna a TOP3-ban, ha nincs a köpködés, anyázás. Hasonló természet vagyok, de egyszerűen kamera nélküli világban sem engedhetjük ezt meg magunknak, hidd el ott ment el az egész...ha lesz időd visszaolvasni/nézni a dolgokat látni fogod. Édesanyáddal értek egyet, aki így nyilatkozott : "így nem lehet beszélni senkivel, ilyet nem lehet mondani senkinek a családjára". Remélem őszintén megbántad. A kérdésem: fogsz-e vetkőzni magazinnak ha felkérnek ?
 • VV6 döntősei:
  Nagyon nagyon megbántam és sajnálom, hogy ezt tettem de annyira megviselt ez az egész, ami kettőnkkel volt, hogy így jött ki rajtam. Nem így kellett volna reagálnom, de elborult az agyam. Én is úgy gondolom, hogy nem szabad így reagálni semmire, soha nem gondoltam volna, hogy az én számból ilyen hangzik el. Elítélem ezt a beszédstílust. Saját magaban is csalódtam.
  Nem, nem fogok vetkőzni ez valószínű. 5 éven belül biztosan nem fogok levetkőzni :)
 • zolika:Miért csapod be magadat Krisztiánnal való kapcsolatodban? Itt kint olyan impulzusok fognak érni, hogy hamar vége lesz ennek a benti kapcsolatnak és itt kint nem fog működni hosszabb ideig...
 • VV6 döntősei:
  Én nem gondolom így, hogy átverném magam, nyilván tisztában vagyok az érzéseimmel. Ha nem fog működni vége lesz, de én úgy gondolom ebben a pillanatban, hogy ez működni fog és tartós lesz.
  • Géza:Szégyelled-e magad amíért ílyen csúnyákat mondtál más családjára? Hogy nézel szembe most a szülőkkel? A szépség mulandó!!!!!!
  • VV6 döntősei:
   Tervezzük, hogy meglátogatjuk Krisztián szüleit. Szégyellem magam nagyon, nem tudom, hogy hogy fogok így találkozni a szüleivel. Nyilván égni fog az arcomon a bőr, de remélem a legjobbakat.
  • Ági:Zsófi! Te vagy a legaranyosabbbb leány a villában, Aurélió vegyél vissza az egódból! Borzasztó harsány és nagyképű, a nőket csak tárgyként használó ember vagy! Viki te sokszor úgy kiosztottad a villalakókat nagy igazságokkal, ahogy én is megtettem volna!
  • VV6 döntősei:
   Aurelio: jelentkezz te is! Viki: Köszönöm, hogy egyetértettél velem!
  • Enikő_:Sziasztok! Én Izától szeretnék kérdezni. Hogy volt ez a nevelő intézetes dolog?
  • VV6 döntősei:
   Hát az úgy történt, hogy voltam másfél évig nevelő intézetben magatartási dolgok miatt, és az iskolai viselkedésem miatt. 16 éves voltam akkor. Nagyon nehéz időszak volt.
  • Vilmos:Viki! Milyen érzések kavarognak benned, hogy nem sikerült megnyerned a játékot?
   Mihez kezdesz az ismertségeddel? Te esetedben szerinted jó, ha ennyire megismerik az embert?
  • VV6 döntősei:
   Nagyon szomorú vagyok, hogy nem nyertem, de ennek biztos így kell lennie. Az, hogy mire jó az ismertség még nem tudom eldönteni, de rajta leszek, hogy hasznosítsam.
  • Vivi :) .:Aurélió ha kijössz a villából a kinti életben lehet tőbb mint barátság közted és Teó között ? :) . Sok puszi én neked szurkolok :) <3
  • VV6 döntősei:
   Megmondom őszintén, hogy Teó egy nagyon társadalomellenes lány, de én nagyon megszerettem és nem kizárt, hogyha azt mondaná, hogy igen, akkor nagyon elgondolkodnék rajta.
  • Zsolti:Szia, Zsófi!
   Nagyon sajnálom, hogy második lettél de egyben örülök, hogy idáig eljutottál úgy gondolom, hogy ez a szoros döntő is mindent elárul a személyiségedről és rólad azt, hogy tényleg csak egy kicsin múlott, hogy te nyerd meg a vv6-ot. Most, hogy vége mivel szeretnél foglalkozni az életben?
  • VV6 döntősei:
   Ez egy nagyon jó kérdés. Bár nagyon sokat gondolkodtam rajta, de még nem jöttem rá, hogy igazából mit szeretnék csinálni, gondolkozom rajta.
  • szurker:Aurélio,ha Viki nem fog beleszólni Zsófika magánéletébe,lehettek egypár?Mindenki félt Vikitől, pedig vele szemben még a Roxi kutya is visszament volna!Gratulálok!
  • VV6 döntősei:
   Az lenne az első válaszom, hogy Roxi még engem is kivitt volna. Viki kőkeményen közre játszott abban, hogy nem lettünk együtt. Nem is Zsófika mondogatta a dolgokat, hanem Viki. Ez engem nagyon felidegesített. Zárólag azt mondanám, hogy a lényeg azért az rajtam múlott. Megmondom őszintén, hogy a Zsófi egy nagyon jó csaj, csak ez a tükör mániája, meg ez a túl cukiság ez nekem túl cuki. Úgy érzem, hogy nem nagyon férnénk el egy tető alatt.
  • Bori:Au légy úri ember és ha már így megizzasztott Zsófi a párbajon,mert nem sokon múlt legalább egy utazást felajànlatnàl neki mèg akár mi is kisül belőle !
  • VV6 döntősei:
   Lehet, hogy nem ment adásban, de Zsófinak és Vikinek megígértem hogy elviszem őket vásárolni,ha nyerek, ha meg ők nyertek volna, cserébe egy mosógépet kértem. Én elviszem őket egy kisebb-nagyobb összegért ruhákat vásárolni. Megbeszéltük, hogy Viki és Zsófi egy kb. 200 ezer forintért fejenként vásárolhat magának ruhát.
  • Fufu:Zsófi ha Au kamerák nélkül beprobálkozna elzavarnád vagy azért lenne esélye nálad?
  • VV6 döntősei:
   Ez nem a kamerák miatt alakult így, hanem mert ilyen kapcsolatban voltunk egymással. Így alakult.
  • Rena:Szia Aurélió! :) Mit szeretnél kezdeni az életeddel a közel jövőben? Mire szeretnéd fordítani a nyereményt?
  • VV6 döntősei:
   Most is elmondom, nyilván kifizetem a tartozásaimat. Utána, ha kell minden egyes forintomat apámra költöm, hogy egészséges legyen. Amellett szeretnék egy ruha márkát is létrehozni. Azt szeretném, hogy Iza legyen a modellem, ha visszafogy. Viki pedig eladóm lesz, mert ő mindent el fog tudni adni.
  • Lindulu:Viki!Nagyon sajnálom,hogy nem te vittél mindent.Végig te voltál a kedvencem.Nagyon jól játszottál.Kint is megmarad Zsófival a barátságotok?Ne törődj a sok negatív kritikával amit kapsz...csak irigykednek.
  • VV6 döntősei:
   Nagyon szépen köszönöm ez nagyon jól esett és remélem, hogy megmarad a barátságunk. Zsófi is így gondolja ezt.    

.

2 Tovább

Indul a ValóVilág 7 már jelentkezni is lehet! Nézd meg a promót és akár jelentkezhetsz is

 

.

A jelentkezéshez kattints ide, a műsor kora ősszel indul

.

0 Tovább

Aurelio örömmámora győzelmekor a stúdióban és egy fülrepesztő ARTURROOOOOO

0 Tovább

Aurelio első villáminterjúja a győzelme után és egy utolsó ATUUUURRRROOOOO

.

0 Tovább

Vérfagyasztó pillanatok a döntőben: Fél százalék miatt tört össze egy álom, változott meg egy élet

Ennyire kis különbség még talán nem is volt a döntők történetében, mint amivel vattacukor hercegnő lecsúszott a mesés fődíjról. Az tény, hogy minden jóérzésű ember megsajnálta amikor elpityeredve konstatálta, hogy mindössze fél százalék híján nem lett milliomos. Persze, ha nyert volna, akkor lehet, hogy az Aurelio rajongók ARTURROOO csatakiáltással megostromolják a televízió székházát, mert azt is el kell ismerni, hogy a bajai fiú, még ha meglehetős egyediséggel játszotta is a játékot összehasonlíthatatlanul nagyobb formátumú karakter volt, mint Zsófi.  

 

Aki bár aranyosan sírdogált kiesésekor és olvadtak is tőle a mézeskalácsok a vitrinekben, de hát mondjuk ki bátran neki a második hely is hatalmas eredménynek számit. Persze az első helyről lecsúszni, pláne ilyen minimális különbséggel mindig nagyon rossz érzés. Emiatt talán érezzék rosszul magukat azok a volt valósághősök, akik belelovalták a lányt, hogy érdemmel megnyerheti a játékot. Mondjuk majdnem be is jött a vállalkozás, mert a hatalmas létszámú Facebook oldalon megtámogatott kampánynak köszönhetően a cuki kislány hihetetlen mértékben megszorította Aureliot, így végül tulajdonképpen lutriszerűen dőlt el a főnyeremény sorsa. 50,25% - 49,25% mutatott a fantomkép a végeredmény előtti pillanatban és egyértelmű, hogy ekkor mindkét reszkető játékos belement volna egy nyereményosztásba. A szabályok persze ezt nem tették lehetővé ezért néhány vérfagyasztó másodperc után megjelentek a fotók és összetört egy álom, illetve megváltozott egy élet.

 

„Végre van életem!! „ kiabálta Auelio – csak ő tudva mit is akart mondani ezzel. Zsófi pedig szomorúan elindult az utca ajtó felé. Vissza a „gettóba”. Ami persze erős költői túlzás, de a támogatói úgy érezték azzal, hogy a 8. kerület egyik leharcoltabb helyén lakik végzetes fogást találhatnak Aurelion, akinek apukája bár 74 éves mégis csak Svájcból kapja a nyugdíját és mint ilyen az átlagos magyar szemében egy burzsujnak számit, akinek a fia nem hogy pénzjutalmat, de levegőt is csak korlátozva érdemel.

 

Konklúzióképpen elmondhatjuk, hogy ez a széria volt az utolsó három közül a leggyengébb, de végére csak megszerettük, dacára a rengeteg extrém és sokszor kifejezetten irritáló történéseknek.

 

Ja és Viki? Tényleg ő is ott volt. Nos Simon valamikori kívánsága tökéletesen teljesült. Ő ugyanis kizárása után, amit nagyrészt a duci lánynak köszönhetett, azt remélte, hogy kegyetlen vetélytársa az utolsó pillanatig bennmarad és csak a jutalom előtt ismerkedik meg a vereség keserű, de jól megérdemelt izével.

 

Egyébként máris meghirdették a folytatás, amire a jelentkezést is megnyitották. Ősszel indul is az új széria, amit már nagy valószínűséggel a főcsatornán közvetítenek majd.

 

.

1 Tovább

ValóVilág 6

blogavatar

ValóVilág 6 napi összefoglalók, videók, online közvetítés. Nézz be velünk a Villába!

Utolsó kommentek