Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kit akart ágyba vinni Aurelio az első éjszakán? Néhány kulisszatitok a győztestől

0 Tovább

Nézd meg Aurelio apukáját, akivel a kamerák előtt találkozott. Megható pillanatok

Aurelio hazatért. A kamerák előtt találkozott az apukájával, elmond pár titkot és megmutatja nekünk az új lakását is. Szóval érdekes események jönnek: 

.

0 Tovább

VV Attila nagyon beégette magát! Zsófinak esze ágában nincs járni vele

 

Hiába csinált neki Facebook oldalt, hiába kampányolta be majdnem a győzelembe Attila Zsófit, vattacukorka nem kívánja megédesíteni a volt nyertes napjait. Attila eddig valóban vérmes reményeket táplálhatott, mert első indulatában ki is posztolta, hogy jelenleg szingli és szabad a vásár, ha valaki a testére vágyik. Hátha Zsófi féltékeny lesz kissé és még visszatér a remény. 

.

1 Tovább

Auelio kitálal: milliós adósságai miatt már behajtók üldözik - "Megkapjátok a piti pénzeteket!"


Úgy látszik nagyon jól jött a nyeremény Aurelionak, mert még az első este elárulta, hogy nagyon komoly adósságai vannak. Belegondolni is rossz, hogy mi történt volna vele, ha nem nyeri meg a játékot és ezzel együtt a búsás pénzjutalmat. A fiú elejtett szavaiból egyértelműen kiderül, hogy már fizikai erőszakkal akarták rajta behajtani a tartozását mielőtt bevonult a Villába.


"Mindenkinek köszönöm, aki rám szavazott! Kimondani is nem kicsit durva, hogy 12 millió. Ha bruttó, ha nettó, ez 12 misi. Két dologra fogom költeni. Mindenkinek betartom az ígéreteimet, a tartozásaimat kifizetem. Egymilliónyi biztosan van, már merek róla beszélni, mert kicsengetem! Nem kell agyonverni, nem kell fenyegetni: megyek haza, és megkapjátok a pitiáner összegeteket!...!"

.

0 Tovább

Bombahír!! Aurelio máris megkapta a nyereménylakását! Nézd meg mit kapott a győztes!

.

0 Tovább

ValóVilág 6

blogavatar

ValóVilág 6 napi összefoglalók, videók, online közvetítés. Nézz be velünk a Villába!

Utolsó kommentek