Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Charlotte selfiezett egy különöset

Elég sok minden eszébe jut az embernek egy ilyen kép láttán, csak éppen a zene nem... :)

.

.

0 Tovább

Öt nap alatt ötezren jelentkeztek a ValóVilág 7-be! Hatalmas az érdeklődés, de kik kerülnek be?


Azt írja az Origo, hogy mindössze öt nappal a játék folytatásának és a jelentkezés meghirdetésének bejelentése után máris ötezren küldték be a jelentkezési lapjukat az RTL-hez. Mi már önmagában is óriási szám, főleg, ha belegondolunk, hogy ez még koránt sem a vége. A ValóVilág7 ősszel indul, feltehetőleg a főcsatornán, amiből egyenesen következik a nézettségi görbe meredek emelkedése is. Arról egyelőre nincsennek információk, hogy Aurelio utódját keresik majd a castingokon, vagy ezúttal kicsit visszafogottabb karaketrek játéka lesz-e a 7. széria. 

0 Tovább

Krisztián levitte Izát Hajdúnánásra, vajon hogyan fogadta a család?

 Fénykép

 

 

Igaz a hír, a két köpködő kobra meglátogatta a fiús szülői házat és leruccantak Hajdúnánása. Iza nem érzett semmi problémásat benne, hogy tiszteletét tegye a családnál, akiknek pár hete még a halálát kívánta és Szerencsére a família is úgy volt vele, hogy fátylat a múltra és nem bolygatták a korábbi eseményeket.

 .

Leleplező felvétel: Hogyan történt igazából a köpködés...

.

Mivel Krisztián nem rendelkezik sem autóval, sem jogosítvánnyal ezért nem kis kihívás volt, hogyan szállítsa le modell kedvesét Budapestről a vidéki városba. Végül rendkívül menő módon befizetett egy telekocsi rendszerbe, így autóval, de mégis megfelelően költséghatékonyan utazhattak.

 

Telekocsival utaztunk, és már a kétórás úton is nagyon jól éreztük magunkat. Nevetgéltünk, beszélgettünk, hamar eltelt. Nem láttam Izán, hogy ideges lett volna a találkozás miatt. A testvérem, aki szakács, készített nekünk ebédet. Miközben Izabella a szüleimmel beszélgetett, én újságot olvastam, olyanok voltunk, mint egy kis család, nagyon idilli volt.

 

Itt minden olyan pici, és mindenki olyan nyugodt, nagy a csend, ez picit szokatlan, de pont emiatt tetszik itt. Krisztián szülei nagyon szimpatikusak, órák hosszat beszélgettem velük. Krisszel elmegyünk a hét végén Debrecenbe, mert megmutatja nekem a várost, még nem voltam Debrecenben, alig várom.

.

 
0 Tovább

Simon elmondja miért rúgta ki Charlotte-ot, mert bizony ő volt, aki szakított

BLIKK
Végleg véget ért a ValóVilág 6. fura szerelmespárjának románca! Simon rájött, hogy Charlotte túl nagyvilági hozzá, a lány pedig nem tudta megbocsátani neki, hogy előbb ország-világ előtt megkérte a kezét, majd meggondolta magát.     
Néhány napja Simon még a távkapcsolat szépségeiről nyilatkozott, és arról, hogy közös jövőjükért is méregeti a gombócokat az ibrányi fagyizóban. Mindketten cáfolták a korábban felreppent híreket, miszerint szakítottak. Állították: éppen azért döntöttek a távkapcsolat mellett, hogy megalapozzák a boldogulásukat. Azóta rájöttek: nem fog ez nekik menni.

– Nagyon tetszett benne, hogy olyan talpraesett és tapasztalt, igazi érett nő. Nekem azelőtt fia­talabb, egyetemista barátnőim voltak, és nem találkoztam hozzá hasonlóval. A vidéki diáksrác belezúgott a harsány budapesti lányba – nosztalgiázott Kató Simon, aki azonban hamar rájött, nem illenek össze Charlotte-tal.

– Odabent a villában is gyakran mondogattuk, olyan a kapcsolatunk, mint a hullámvasút sínek nélkül. Egyik pillanatban istenien éreztük magunkat, a másikban már nem is szóltunk egymáshoz. Két hónapot vártam idekint Charlotte-ra, és az alatt az idő alatt is sokat gondolkodtam azon, hogy nem passzolunk össze. Hiába voltam szerelmes belé – vallotta be Simon, aki a két hónap alatt rájött, jobban szeretné befejezni a tanulmányait, maga mögött hagyni a felhajtást, a főváros nyüzsgését és vele együtt villabeli szerelmét is.

Néhány hete Charlotte és Simon a Blikk vendége volt, akkor még úgy tűnt, minden rendben közöttük
– Elhamarkodott volt a részemről a lánykérés. Odabent valódi érzelmeket tápláltam iránta, de miután Charlotte kijött, és újra találkoztunk, kiábrándultam belőle. Aztán megbeszéltük, se ő, se én nem akarunk távkapcsolatban élni, végül én mondtam ki, hogy hagyjuk – árulta el az egykori villalakó. Bár Simon szerelmét sokan támadták azzal, hogy csak kihasználja a csodabogarat, Charlotte ezt cáfolja. 
– Vártam, hogy visszakapjam őt, és boldog voltam, amikor újra megölelhettem. De nagyon megviselt, hogy ország-világ előtt megkérte a kezem, aztán meggondolta magát. Én igyekeztem, próbáltam menteni a menthetőt, de hiába. Simon azzal támadott, hogy meg akartam őt változtatni. Én ezt nem így látom. Miután kijöttem a villából, akkor derült ki, hogy ő el akar zárkózni ettől a világtól, haza akar menni tanulni, és én már nem férek bele az életébe – mondta a lány.

0 Tovább

Kiderültek a furcsa titkok. Zsolt és Charlotte is lerántja a leplet, miért ért végett a villaszerelem

0 Tovább

ValóVilág 6

blogavatar

ValóVilág 6 napi összefoglalók, videók, online közvetítés. Nézz be velünk a Villába!

Utolsó kommentek