Bizony azzal. Szegény fiú már annyira népszerű a lányok körében, hogy már háromszor is meg kell gondolnia, hogy milyen ajánlatot fogad el. Mert hát a lányok bizony igencsak csalafinták. Itt van például a legutóbbi eset, amikor egy erősen izgalmi állapotban lévő hódolója bizony elfelejtette tájékoztatni, hogy más fiúval már komolyabbra is fordultak a dolgok. Ez volt az a történet, amikor a volt barát pofon vágta és hasba is rúgta másnap a szerinte a nőjét lányt levadászó VV nyerteset.

 

Azóta persze jelentősen árnyalódott a történet, ahogy lenni szokott. Kiderült a lányka nem is olyan ártatlan, mint amilyennek sokan gondolták és az Aurelioval történt szerelmi egyesülésére is csak úgy tekint, mint egy gyors, ámde élvezetes közös gimnasztikára. Az ismerősei állítják nála ez meglehetősen természetes és jó néhány vasat tart a tűzben egyszerre, amióta szakított korábbi barátjával. Ezvolt az amelyik végül Au-t egy pofonnal és rúgással megfedte.

 

Sajnálni persze még véletlenül sem sajnáljuk, hiszen saját bevallása szerint is irdatlanul megy a szekér, ami a csajozást illeti. Itt is van erre a legfrissebb bizonyíték, ami nem más, mint egy kémfotó, ami valamelyik mostani partin készült, ahol egyszerre két lány vetette ki rá a hálóját és cipelték el egy félreeső helyre, hogy hármasban hódolhassanak az élvezeteknek.

 

 

Szegeden egyszer csak a semmiből feltűnt Aurelio, amitől minden lány sikítófrászt kapott. Mindenkivel leállt egy fényképre, mondták, hogy maradjon, de ő arra hivatkozott, hogy a barátnőjével van, ezért mennie kell. Aztán valóban elballagott két lánnyal, egy szőkével meg egy barnával, és felváltva csókolózott mindkettővel. Amikor a szőkével smárolt, a barna tapsolt, örült, és fordítva. Végül a történet csúcspontja volt, amikor hárman egyszerre csókolóztak - meséli a titokzatos szemtanú, de maga az érintett sem tagadja mennyire a tenyerükön hordozzák a könnyebb erkölcsű fiatal lányok.

 

Nincs mit tagadni, valóban így volt, ráadásul nem is ismertem a lányokat. Csókolózni akartak, miért utasítottam volna vissza őket?

Élem a szinglik életét, és ahogy látszik, nagyon élvezem. Mielőtt bementem a villába, volt egy klikkerem, amivel számon tartottam, hány lányt sikerült már ágyba vinnem. Csak annyit árulok el, hogy amióta kijöttem, szépen gyűlnek az újabb klikkek.

 

.