Life.hu

VV Aurelio győzelme csak fele annyit ér, mint VV Attiláé? Ha számszerűsítjük a kéglit, akkor ez jelentősen alulmarad az előző széria nyertese, VV Attila lakásától, de ennél még Alekosz is nagyobb belvárosi lakásba költözhetett annak idején.

Igaz, hogy VV Attila egy évet várt arra, hogy beköltözhessen a nyereménylakásába, de legalább ő választhatta ki a kéglit, amitől pár hónapja szabadulna, ugyanis árulni kezdte. Az óbudai lakóparkban található, 68 négyzetméteres tetőtéri lakásban 18 négyeztméteres hálószoba, 26 négyeztméteres nappali és 16 négyeztméteres konyha van, amihez tartozik egy 6 négyeztméteres tároló.  

Ezzel szemben Aurelio dél-budai, az RTL Klub közelében fekvő lakása nem lehet több összesen 35 négyzetméternél - legalábbis a RTL Klub Fókusz-videója alapján. Itt nincs külön hálószoba és konyha, csak egy pici erkély. A 2009-2010-ben átadott, családias lakókertben egy ilyen 41 négyzetméteres használt garzon 9,9 millió forintba kerül. Aurelio persze nagyon örül a nyereménylakásnak, azt viszont nem tudja még, hogy elköltözik-e Budapestre, vagy marad Baján.