Aurelio, ha végre kipiheni a villalét fáradalmait igencsak nehéz választás elé fog kerülni. Gyakorlatilag a hölgyek egy része teljességgel odavan érte és egyre durvább üzenetekkel bombázva próbálják meg magukhoz édesgetni a valóságshow nyertesét. Az nem teljesen világos, hogy mit találnak legvonzóbbnak benne, a méretes propellerét, vagy a milliókat, amikkel hirtelenjében gazdálkodhat, vagy szimplán a népszerűségét? De nagy valószínűséggel egy kicsit mindegyik hozzájárult, ahhoz, hogy egyre vadabb és követelőzőbb levelekben kunyeráljanak randevút vágyuk tárgyától.

 

Van aki ravaszul csupán egy kávé közös elfogyasztását szeretné elérni, lesz, ami lesz a későbbiekben.

 

Te voltál a kedvencem! Megiszunk közösen valamit?

 

Aztán ott vannak a nem kertelők, akik úgy gondolják, hogy ha megfelelően megtámogatják az ajánlatukat, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel befűzhetik a kiszemeltjüket.

 

Annyira lesz*pnálak, írj vissza

 

 

Akad olyan, aki semmit nem biz a véletlenre és bár nagy tervei vannak Aurelio vagyonkájával mégsem szeretne ajtóstól a házba rontani. Tudja, hogy a hasán és máson keresztül lehet legjobban megfogni a férfit, ezért komplex programot ajánl:

 

Szia Aurelio, szeretnék neked  főzni valamit és egyben egy remek befektetési lehetőségez is ajánlani, hívj fel és este már várlak is.

 

 

Végezetül a legütősebb levél, amivel talán méltán zárhatjuk ezt a kis válogatást:

 

Üdvözlöm Aurelio, én egy program manager vagyok. Örömmel vennénk, ha fellépne nálunk. (itt és itt)

Mivel nonprofit szervezet vagyunk ezért anyagilag nem tudjuk viszonozni a megjelenését, de ha eljön számtalan hölgyrajongója fogja megédesíteni az estéjét. Reméljük mihamarabb viszontláthatjuk és nem kell csalódnunk Önben!

 

ÉS még van, aki azt hiszi, hogy nem lehet nehéz egy VV nyertes élete.

 

Eközben VV Attila kiírta a Facebookra, hogy jelenleg szingli…

.

 

 

.

 

 

 

Adásban kimarad jelenet: Itt még Teo kényezteti Aureliot hatalmas lelkesedéssel