Ádám már odabent is eléggé kerülgette Izát, sőt egy közös beszélgetés alkalmával fel is ajánlotta neki, hogy elégítse ki orálisan. Krisztián, ha emlékszünk pont őmiatta verte szét  falat a Villában, mert egy kicsikét féltékeny volt a kigyúrt fiúra. Egy alkalommal még odabenn majdnem kenyértörésre iskerült a sor, amikor Krisztián úgy döntött, hogy birkózni hívja ki riválisát. Ő majd elintézi a fattyút - veselkedett neki, csak az volt a gond, hogy Ádám örömmel belement az erőpróbába, aminek hatására a Krisznek hirtelen aggályai támadtak és gyorsan le is fújta a harcot.

 

Végül is Ádám kint maradt Aurelioval szemben a párbajon és nem is volt már akadálya, hogy kibontakozzon Iza és Krisztián szerelme. Csakhogy úgy tűnik, hogy nem maradt annyiban a dolog, mert ez a kutya Ádám megüzente, hogy alig várja már, hogy a lány feltűnjön a pesti éjszakában és levadássza őt.  

 

Nehéz lehet Krisztiánnak. Hajdúnánásról hogyan fogja kordában tartani szerelemét és felügyelni a pesti bulikat, ahol azért Iza nyilván eléggé gyakran megfordul majd. Ráadásul a fránya csábítónak eléggé csecse kis autója is van, ami szintén az egekbe tornázhatja Krisz vérnyomását, miután ő jelenleg egy alacsony fogyasztású biciklivel közlekedik, amivel nem biztos, hogy annyira menő lesz bekerekezni valamelyik fővárosi diszkóba. 

.