A Bors máris pedzegeti, hogy talán Sárikának nem csak úgy passzióból jött össze az az 500 pasi akivel elmondása szerint fiatal kora ellenére eddig lefeküdt.

 

Videók:

Charlotte: Fontosabb egy jó szex, mint a barátság - igazi úrihölgy

Még büszke is rá: Charlotte több mint 500 férfival feküdt már le


A lány tulajdonképpen DJ-nek mondja magát, de egy időben külföldön dolgozott és nem sok fellelhető információ van, mit is csinált odakint. Ráadásul kezdenek különös fotók is előkerülni róla, ami vagy hamisítványok, vagy nem. Lényeg az, hogy a képeket valamelyik szexpartnereket közvetítő oldalon találták. Az üzemeltető nem hajlandó információkat kiadni a hirdető személyéről, de az biztos, hogy hamarosan okosabbak leszünk ez ügyben is.

 

Az mindenesetre nagyon gyanús, hogy Valóvilág ide, Valóvilág oda, ennyire nyíltan a szexualitást előtérbe helyező játékoslány még nem volt a korábbi szériákban. Mintha egyáltalán nem tervezne hosszú távra, inkább csak az ismertségét szeretné felturbózni, amennyire lehet. Hogy mi okból azt egyelőre csak találgathatjuk. Mert ugye, ha rajta múlik tegnap este már minden további nélkül lefeküdt volna Zsolttal. Ezt csak vélhetően a fiú viszolygása akadályozta meg. Napok kérdése azonban, hogy valamelyik egyszerűbb gondolkodású hím mégis beleakadjon a hálójába és megessék az aktus. Na jó de mit tervez akkor mutatni a hátralévő hónapokban?