Ennyire kis különbség még talán nem is volt a döntők történetében, mint amivel vattacukor hercegnő lecsúszott a mesés fődíjról. Az tény, hogy minden jóérzésű ember megsajnálta amikor elpityeredve konstatálta, hogy mindössze fél százalék híján nem lett milliomos. Persze, ha nyert volna, akkor lehet, hogy az Aurelio rajongók ARTURROOO csatakiáltással megostromolják a televízió székházát, mert azt is el kell ismerni, hogy a bajai fiú, még ha meglehetős egyediséggel játszotta is a játékot összehasonlíthatatlanul nagyobb formátumú karakter volt, mint Zsófi.  

 

Aki bár aranyosan sírdogált kiesésekor és olvadtak is tőle a mézeskalácsok a vitrinekben, de hát mondjuk ki bátran neki a második hely is hatalmas eredménynek számit. Persze az első helyről lecsúszni, pláne ilyen minimális különbséggel mindig nagyon rossz érzés. Emiatt talán érezzék rosszul magukat azok a volt valósághősök, akik belelovalták a lányt, hogy érdemmel megnyerheti a játékot. Mondjuk majdnem be is jött a vállalkozás, mert a hatalmas létszámú Facebook oldalon megtámogatott kampánynak köszönhetően a cuki kislány hihetetlen mértékben megszorította Aureliot, így végül tulajdonképpen lutriszerűen dőlt el a főnyeremény sorsa. 50,25% - 49,25% mutatott a fantomkép a végeredmény előtti pillanatban és egyértelmű, hogy ekkor mindkét reszkető játékos belement volna egy nyereményosztásba. A szabályok persze ezt nem tették lehetővé ezért néhány vérfagyasztó másodperc után megjelentek a fotók és összetört egy álom, illetve megváltozott egy élet.

 

„Végre van életem!! „ kiabálta Auelio – csak ő tudva mit is akart mondani ezzel. Zsófi pedig szomorúan elindult az utca ajtó felé. Vissza a „gettóba”. Ami persze erős költői túlzás, de a támogatói úgy érezték azzal, hogy a 8. kerület egyik leharcoltabb helyén lakik végzetes fogást találhatnak Aurelion, akinek apukája bár 74 éves mégis csak Svájcból kapja a nyugdíját és mint ilyen az átlagos magyar szemében egy burzsujnak számit, akinek a fia nem hogy pénzjutalmat, de levegőt is csak korlátozva érdemel.

 

Konklúzióképpen elmondhatjuk, hogy ez a széria volt az utolsó három közül a leggyengébb, de végére csak megszerettük, dacára a rengeteg extrém és sokszor kifejezetten irritáló történéseknek.

 

Ja és Viki? Tényleg ő is ott volt. Nos Simon valamikori kívánsága tökéletesen teljesült. Ő ugyanis kizárása után, amit nagyrészt a duci lánynak köszönhetett, azt remélte, hogy kegyetlen vetélytársa az utolsó pillanatig bennmarad és csak a jutalom előtt ismerkedik meg a vereség keserű, de jól megérdemelt izével.

 

Egyébként máris meghirdették a folytatás, amire a jelentkezést is megnyitották. Ősszel indul is az új széria, amit már nagy valószínűséggel a főcsatornán közvetítenek majd.

 

.