Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aurelio nyerte meg a ValóVilág 6 -ot!

0 Tovább

Nyílt levél VV Attilának! Ki kért fel arra, hogy szárnyaid alá vedd Zsófit? És mi a szándékod vele?

 http://www.nlcafe.hu/data/cikk/13/127939/1.jpg?full=1

 

Magam is azok közé tartoztam, aki végig szurkolta az előző szériát és örült, amikor megkaptad érte a főnyereményt. Ellenben most a kellemetlen, epeszagú, rózsaszín álmok álcájába csavart propagandádat hihetetlen ellenszenvvel figyelem.

 

Hirtelen és rendkívül furcsa körülmények között elkezdtél kampányolni Zsófi mellett.

 

Elmondod, azért van szüksége a nyereményre, hogy el tudjon költözni a gettóból és be tudja fejezni az iskolát. Egyrészről ez nettó aljasság Zsófi szüleivel szemben, akiket úgy állítasz be, mint akik egy lepratelepen laknak a gyerekeikkel és még iskoláztatni sem futja nekik.

Másrészről mi és a szurkolók igen jelentős része nyomatékkal kikérjük magunknak, hogy egy szórakoztató műsor nyertesét annak anyagi helyzete alapján predesztinálja bárki is. MINDENKINEK jól jönne ennyi pénz, lakás és kocsi. De ez nem erről szól. A legyen Ön is milliomosban mikor volt olyan, hogy valaki bement és bár a kérdésekre adandó válaszokról fogalma sem volt, nehéz szociális helyzetére való tekintettel löktek neki néhány milliócskát? Fejezd be Attila a populista propagandádat, amivel rengeteg régi szimpatizánsodat veszítetted el már eddig is. Azt csak te tudod mi motivál ebben. De elég régóta köztudott, hogy általában három szükséglet irányítja az emberek tetteit. A tiéd vajon most melyik?  

 

Utószóként még egy kérdés: Te mit szóltál volna, amikor te voltál a fináléban Alekosz és a többi potentát valamelyik másik érdemtelen versenyzőt kezdi el támogatni teljes erőbedobással?  Ráadásul olyan átlátszó és nevetséges indokokkal, amiket olvasva csak az jut a többség eszébe, valaki nagyon hajt valamire…

.

14 Tovább

Zsófi puncija néha kivillant a szexi ablakmosás közben

0 Tovább

Auelio megígérte, megtette: Hihetetlen de igaz, VALÓDI NYELVESCSÓK VIKIVEL!!!

.

0 Tovább

Vattacukorka kiejtette a szopómodellt. Kik akarják Zsófival megnyeretni a játékot?

 

Zsófia egy magabiztos győzelemmel megmutatta Izának merre van a kijárat. Annak ellenére, hogy vidéki lovagja teljes erővel kampányolt neki. Nem lehet pontosan tudni, hogy azért esett-e ki a szupermodell, mert az utóbbi napokban kicsit túl sok  információt osztott meg velünk orális technikáiról, vagy a nézők pusztán nem felejtették el a Krisztiánnal előadott performanszát – Ha leköplek is imádlak én-t. van azonban egy harmadik lehetőség is, hiszen Zsófika megerősödésére - aki a játékban gyakorlatilag a hisztizésen kívül semmit az égadta világon nem csinált – kell, hogy legyen valami különös magyarázat. Ugyan ki és miért szavazna cukikára? Mit is csinált ő az elmúlt 4 hónapban azon kívül, hogy próbált cuki lenni több, kevesebb sikerrel? Oké, sírt is néhány orbitálisat, de hát ez csak nem elegendő egy valóságshow megnyeréséhez Vagy mégis?

 

Kik és milyen szálakat mozgatnak a háttérben? Ugyan mi történt, hogy VV Attila hirtelen különös szerelemre gyulladt a kétnapos bentléte alatt és dacára annak, hogy gyakorlatilag egy értelmes szót nem volt képes váltani az IQ hiányos Zsófikával, hirtelen a teljes erővel kampányolni kezdett neki?

 

Seherezádé szintén  csatlakozott a kampányhoz, amiben az utolsókból lesznek az elsők elv alapján a játék legjelentéktelenebb résztvevőjét szeretnék valakik a búsás jutalomhoz juttatni.

Lehet Vikit utálni és teszik is rengetegen, de azt letagadni nem lehet, hogy százszor, ha nem ezerszer többet tett azért, hogy érdekes legyen a műsor, mint rózsaszín társnője. Aurelioról akkor már ne is beszéljünk, akit párhuzamba tenni Zsófival legalább olyan képtelen ötlet, mint meghívót remélni Krisztián és Iza esküvőjére.

 

 

De akkor most végül is mi folyik itt? Kinek az érdeke, hogy a nézők csalódottan, ismételten valami furfangot gyanítva kapcsolják ki a tévét a döntő után? Mert, ha ezt a játékot, valami hihetetlen csoda folytán Zsófi megnyerné, azzal az egész ValóVilág brand-et teszik hiteltelenné. Azon felül, hogy teljesen etikátlan és szabályellenes is lenne, mivel az utolsó napokban két az RTL-hez köthető ismert ember kezdett el neki kampányolni a nagy létszámú Facebook oldalán.

 

Ma este párbaj. Kiderül hamarosan tényleg ki vannak előre osztva a lapok ebben a játékban, mint azt egyre többen feszegetik, vagy esetleg érvényesülhet a nézői akarat, amelyik talán nem mindig egyezik meg a háttérben munkálkodó erőkével.

 

.

6 Tovább

ValóVilág 6

blogavatar

ValóVilág 6 napi összefoglalók, videók, online közvetítés. Nézz be velünk a Villába!

Utolsó kommentek