http://www.nlcafe.hu/data/cikk/13/127939/1.jpg?full=1

 

Magam is azok közé tartoztam, aki végig szurkolta az előző szériát és örült, amikor megkaptad érte a főnyereményt. Ellenben most a kellemetlen, epeszagú, rózsaszín álmok álcájába csavart propagandádat hihetetlen ellenszenvvel figyelem.

 

Hirtelen és rendkívül furcsa körülmények között elkezdtél kampányolni Zsófi mellett.

 

Elmondod, azért van szüksége a nyereményre, hogy el tudjon költözni a gettóból és be tudja fejezni az iskolát. Egyrészről ez nettó aljasság Zsófi szüleivel szemben, akiket úgy állítasz be, mint akik egy lepratelepen laknak a gyerekeikkel és még iskoláztatni sem futja nekik.

Másrészről mi és a szurkolók igen jelentős része nyomatékkal kikérjük magunknak, hogy egy szórakoztató műsor nyertesét annak anyagi helyzete alapján predesztinálja bárki is. MINDENKINEK jól jönne ennyi pénz, lakás és kocsi. De ez nem erről szól. A legyen Ön is milliomosban mikor volt olyan, hogy valaki bement és bár a kérdésekre adandó válaszokról fogalma sem volt, nehéz szociális helyzetére való tekintettel löktek neki néhány milliócskát? Fejezd be Attila a populista propagandádat, amivel rengeteg régi szimpatizánsodat veszítetted el már eddig is. Azt csak te tudod mi motivál ebben. De elég régóta köztudott, hogy általában három szükséglet irányítja az emberek tetteit. A tiéd vajon most melyik?  

 

Utószóként még egy kérdés: Te mit szóltál volna, amikor te voltál a fináléban Alekosz és a többi potentát valamelyik másik érdemtelen versenyzőt kezdi el támogatni teljes erőbedobással?  Ráadásul olyan átlátszó és nevetséges indokokkal, amiket olvasva csak az jut a többség eszébe, valaki nagyon hajt valamire…

.