Borsonline

Minden eddiginél durvábban indul a valóságshow, alig pár órával a műsorfolyam kezdete után már a villa jakuzzijában tomboltak a bentlakók.

Minden eddiginél durvábban indul a valóságshow, alig pár órával a műsorfolyam kezdete után már a villa jakuzzijában tomboltak a bentlakók.

Sokan találgatták, hogy vajon mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a ValóVilág hatodik szériájának új játékosai megfeledkezzenek az őket figyelő kamerákról, és a gátlásaikat levetkőzve megmutassanak magukból mindent. Alexa kísérői azt mondták, a lány lesz az első. Igazuk volt.

– Alexa egy pitbull, kibír mindent, lenyom mindenkit! – mondta lapunknak a lány egyik közeli barátja a stúdióban. – Biztosak vagyunk benne, hogy amint beteszi a lábát a Villába, azonnal felforgat majd mindent. Az már most biztos, hogy nem csak a különleges nevetése miatt figyelnek majd rá a nézők – magyarázta a közeli barát.

Filmkockák a valóságshowból: Alexa szinte azonnal megszabadult melltartójától, Charlotte sem volt szégyenlős

A ValóVilág hivatalos oldalán vasárnap este 22.30-tól megtekinthető élő adást nézve a haverok nem túloztak Alexával kapcsolatban, a lány a beköltözést követő második órában máris melltartó nélkül kellette magát a fiúknak. A jakuzziba egyébként nem egyedül ment, új szövetségesével, a férfifaló Charlotte-tal döntöttek úgy, hogy megmártóznak a forró buborékos kádban. A két nő egy üveg pezsgő kíséretében már el is kezdte kidolgozni a játék megnyeréséhez szükséges taktikát.

– Biztosan nőnek kell nyernie az idén! – mondta Charlotte, majd folytatta: – A fiúk fejét el kell csavarnunk, ha melleket látnak, akkor eltereljük a figyelmüket a játékról és míg ők a testünkkel lesznek elfoglalva, szép kényelmesen besétálunk a fináléba.

Az ötlet Alexának is nagyon tetszett, talán éppen ezért döntött úgy, hogy ő lesz az első, aki mellet villant. A produkciójuk meglepetésre nem váltott ki különösebb hatást a bent lakó fiúkban, sőt Aurélio és Zsolt is inkább visszataszítónak találta a lányok rámenősségét, sem mint szexinek. A harmadik srác, a csodabogár Simon tűnt egyedül befogadónak, de a jelek szerint ő is inkább játéknak, mint erotikusnak találta Alexa produk-cióját. Ő is meztelenre vetkőzött és úgy ugrott a jakuzziba.

Eközben a Villában éppen pizzát sütögető Iza egyre közelebb kerül a kigyúrt testű és szép arcú Zsolthoz, ami nagyon idegesíti Charlotte-ot.

– Ez a lány üres, és egy szava sem igaz. Nem hiszem el, hogy a palik erre gerjednek és nem ránk! – sziszegte féltékenyen Alexának Charlotte, aki már a beköltözése előtt megígérte, hogy az összes konkurensnek számító nőt kiüldözi a Villából. Már meg is kezdte?

Borsonline