Nyomj egy lájkot és megtalálsz minket:

 

VV Éva: VV Charlotte egy ribanc!

 

„Ötszázig számoltam a partnereimet, de minek számolni, élvezni kell"

 

Persze nem tudja, hogy idekint most már villámsebesen terjed az igazság,, hogy az oly büszkén hangoztatott 500 pasit akikkel eddig lefeküdt, nem csak úgy hobbiból engedte magába, hanem ennek komoly anyagi vonzatai is voltak. Kurva volt na! Mindig is volt egy ilyen érzésünk. Ó te szegény Simon ezt nagyon benézted! A csodabogár fiú pedig mennyire büszke volt hódítására és állítása szerint egyre szerelmesebb is a füllentésre ezek szerint nagyon is hajlamos kurtizánlányba.

Ó te szegény Simon, ha tudtad volna:

A FURCSA PÁR SEM NYUGSZIK: CHARLOTTE ÉS SIMON A FORRÓ ZUHANY ALATT KÉNYEZTETIK EGYMÁST - VIDEÓ

 

.

 

A magát eddig DJ.-nek tituláló lány egyébként a svájci A2 – The Club elnevezésű szolgáltató intézményben volt nyilvántartásba véve és itt gyűjtögette szorgalmasan a strigulákat és a svájci frankot. A fentiek tükrében persze már simán elhiszzük az 500-at, valószínűleg volt az több is. VV Zsoltnak pedig ezúton is gratulálunk, hogy így kiszagolta a büdöset és már az első pillanatban lepattintotta magáról az irányában annyira kívánósnak mutatkozó Charlotte-ot.

 

Még büszke is rá: Charlotte több mint 500 férfival feküdt már le

Egyébként a lányt kiközvetítő Ufo Zsolti (most is őrizetben van kerítésért) azt mondja kb. 700 forintot keresett odakint Sárika. Hetente. Környezetének azt mondta, hogy a DJ. karrierjéhez szükséges drága lemezeket és egyéb apróságokat szeretné az így keresett hatalmas összegből megvásárolni.

 

Drágák ezek a cuccok az igaz.

.

Charlotte korábbi munkahelye: