Fénykép

 

 

Igaz a hír, a két köpködő kobra meglátogatta a fiús szülői házat és leruccantak Hajdúnánása. Iza nem érzett semmi problémásat benne, hogy tiszteletét tegye a családnál, akiknek pár hete még a halálát kívánta és Szerencsére a família is úgy volt vele, hogy fátylat a múltra és nem bolygatták a korábbi eseményeket.

 .

Leleplező felvétel: Hogyan történt igazából a köpködés...

.

Mivel Krisztián nem rendelkezik sem autóval, sem jogosítvánnyal ezért nem kis kihívás volt, hogyan szállítsa le modell kedvesét Budapestről a vidéki városba. Végül rendkívül menő módon befizetett egy telekocsi rendszerbe, így autóval, de mégis megfelelően költséghatékonyan utazhattak.

 

Telekocsival utaztunk, és már a kétórás úton is nagyon jól éreztük magunkat. Nevetgéltünk, beszélgettünk, hamar eltelt. Nem láttam Izán, hogy ideges lett volna a találkozás miatt. A testvérem, aki szakács, készített nekünk ebédet. Miközben Izabella a szüleimmel beszélgetett, én újságot olvastam, olyanok voltunk, mint egy kis család, nagyon idilli volt.

 

Itt minden olyan pici, és mindenki olyan nyugodt, nagy a csend, ez picit szokatlan, de pont emiatt tetszik itt. Krisztián szülei nagyon szimpatikusak, órák hosszat beszélgettem velük. Krisszel elmegyünk a hét végén Debrecenbe, mert megmutatja nekem a várost, még nem voltam Debrecenben, alig várom.

.