Attila úgy tűnik teljesen belehabarodott a rózsaszín hercegnőbe, akinek teljes erővel kampányol. Ráadásul most írta ki a Facebook oldalán, hogy, ha Zsófi megnyeri a játékot térden állva egy gyűrűt szeretne az ujjára húzni.  Azt hozzá kell tennünk, hogy elég sok rajongója fintorog a történések miatt és azzal vádolják, hogy a propagandájával méltánytalanul beleavatkozik a játékba az egyik szereplő javára.

Arra már csak mi vagyunk kiváncsiak, hogy vajon miről fognak beszélgetni? Repülő kutyákról...?

"Attilában azt bírom a legjobban, hogy mindig olyan titokzatos, sose tudom, hogy mit miért mond, nem tudok rajta kiigazodni. Amikor pedig beszél, vicces. El tudom képzelni, hogy a kinti életben is találkozunk, és jó kapcsolatot ápolunk egymással. Sok nevetést adott nekem, ezáltal jókedvet is. Meg tényleg egy csomó jó tanáccsal látott el, rengeteg dologra rávilágított; azt érzem, hogy megint feltöltődtem. Az pedig külön jólesett, hogy végig udvariasan viselkedett velem, és úgy éreztem, hogy érdekelte az, amit mondok neki"

(VV Zsófi)


"Engem általában nagy taktikusnak tartanak, holott egy olyan kedves kis lánynak a szíve, mint például a Zsófié, teljesen magával tud ragadni. Be kell vallanom, hogy hiányoznak a beszélgetéseink, amióta kijöttem a villából, mert nagyon megkedveltem ezt a lányt"

(VV Attila)