Seri döbbenten értesült arról, hogy 2000 forintért bárki letöltheti a nevével és arcával fémjelzett pornófilmet. Hirtelen még talán maga is elhitte egy pillanatra, hogy az egyik olaszországi átmulatott éjszaka után, valami pirula hatására olyat tett Claudióval, amit most bánhat majd élete végéig. De szerencsére a film megtekintése után kiderül, hogy a VV5 szépségének identitását csupán pénzéhes bűnözők lopták el, akik képesek voltak az arcát a különböző pózokban akrobatikus ügyességgel szerepelő leányéra montírozni.

Nem gondoltam, hogy az emberek aljassága és mocskossága ennyire határtalan, nevetségesnek és szánalmasnak tartom ezt az egészet, hiszen a videón egyértelműen nem én vagyok, mégis velem próbálják eladni. A legszörnyűbb az, hogy biztosan vannak néhányan, akik bedőlnek ennek, és letöltik a filmet.

Jó-jó, tényleg nem volt ő szégyenlős a Villában sem, de azért a határokat meg kell húzni.

Az ötletes „vállalkozók” természetesen a búsás haszon reményében próbálják meg Sehi fedhetetlen erkölcsét sárba tiporni. Külön weblapot is regisztráltak, ahonnan nem sokkal ezelőttig bárki letölthette a filmet.

A kétkedők persze maguk is eldönthetik tényleg Seherezádé szerepel-e a filmben:

Seherezádé még mindig izgalmas

Nem ítélem el a pornósokat, de ez undorító! Nem én vagyok a filmben, a ValóVilág előtt készült fotóimat felhasználva montírozták össze a fényképeket, hogy úgy tűnjön, ez az én pornóvideóm. Felháborítónak tartom, hogy ezzel próbálnak pénzt keresni.

A következő lépés feltehetően az őt rossz hírbe keverő furfangos fickók elleni per lehet. Ha minden jól alakul még a végén egészen jól hoznak anyagilag ezek a kellemetlen malőrök.