Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dorka kiszippantotta Zsolt mellbimbóját... Videó

.

Nyomj egy lájkot és megtalálsz minket:

0 Tovább

Laci és Teo meztelen kalandja a fürdőszobában 18+ Videó

.

Laci mintha egy kicsit túl közel nyomná a kismicsodáját Teó fenekéhez nem...?


.

Nyomj egy lájkot és megtalálsz minket:


A biszex Theodóra már az első este meztelenül zuhanyozott a Villában - 18+ VIDEÓ

Ezt is nézd meg:

A biszex Theodóra már az első este meztelenül zuhanyozott a Villában - 18+ VIDEÓ

0 Tovább

Szexéhes lányok vadásznak VV Zsoltékra

.

 Borsonline

A jelek szerint a villa lányai bevállalósabbak, mint a fiúk. De hiába erőlködnek, nem jön össze egyelőre a csajoknak.

Aurelio, Józsi, Simon, Zsolt és Laci is azzal a felkiáltással költözött a villába, hogy biztosan magáévá teszi az egyik bent lakó lányt. Egy hete mégis szinte menekülnek a szexre éhes, rámenős csajok elől.

Charlotte és Alexa órákon át képes arról beszélgetni, hogyan rángassák ágyukba a fiúkat. Számukra mindegy, hogy a magát félkegyelműnek tettető Simonról, vagy az izom­agyú Józsiról van szó. A rámenősség azonban a jelek szerint nem gerjeszt vágyat a férfiakban. Zsolt már meg is jegyezte: jó lenne, ha a csajok legalább úgy tennének, mintha meg kellene őket hódítani. Barátai szerint a jóképű srác mindig is szeretett megdolgozni a lányok kegyeiért.

– Zsolt imádja a nőket, és a nők is őt – meséli a Borsnak a fiú egyik haverja, Dávid. – Számára a csajozás vadászat, ahol neki kell becserkésznie és elejtenie a vadat. Ettől a játéktól lesz izgalmas az egész. Ha egy nő rámászik az emberre, az nagyon hervasztó. Nem csodálom, hogy nem kívánja Alexát vagy Charlotte-ot, ilyen csajokkal a kinti életében sem állna szóba. Nem tudom, milyen lányok jönnek be neki, de a szőke Dorka például biztos. Ő még hasonlít is a kinti barátnőjére. El tudom képzelni, hogy közeli kapcsolatba kerül vele.

1 Tovább

Breaking: Füvet árult VV Béci, de a banki robbantóval is egyetért, ja és nem érti mi ezzel a baj


Már a korábbi játék alatt is világos volt, hogy kevés nagyobb gyökeret hordott eddig a föld a hátán, de elég sok idő kellett hozzá, hogy úgy igazából megnyilatkozzék VV Béci.

A valóságshow-hős kifejezetten örült egy korábbi bank robbantásnak.

Mint ismert, korábban robbantás rázott meg egy Béke téri bankot.  A XIII. kerületi épület utcafronti fala kiszakadt, a robbanásban senki sem sérült meg, és máris terrorcselekményként kezelik a hatóságok. Sokakat megrázott a hír, ám olyan ember is akadt, akit cseppet sem.

VV Béci például kifejezetten örült annak, hogy a levegőbe szállt a bankfiók. Ennek hétfőn reggel hangot is adott a Facebook-oldalán. Azt írta, hogy "személy szerint örül annak, hogy ez történt", meg hogy "csak így tovább az összesset, de úgy, hogy személyi sérülés ne történjen". A bejegyzés persze azonnal szárnyra kapott, sokan felháborodtak amit, amit az egykori valóságshow-hős egyáltalán nem ért.

Na de ami tényleg ütős, abból sem csinál titkot, hogy kábitószert árult fiataloknak. Nincs már ezzel semmi baj hiszen szerinte elévült a dolog.


"Akkoriban nem volt még olyan médiafelület, mint a Facebbook vagy a YouTube. Sokkal keményebben kellett küzdenünk azért, hogy valahogyan ki tudjunk törni. Nem tagadom meg a múltamat, valóban, az első videoklipemet tulajdonképpen úgy tudtam megcsinálni, hogy füvet árultam. Egy barátomnak volt eperföldje Tahiban, ott szedtünk egy csomó epret, és vittük eladni. No meg egy-két zacskó füvet is, és ki mit kért, azt adtunk neki. Soha nem akartam ezzel foglalkozni, csak arra kellett, hogy elinduljak" - mesélte a Hír24-nek Béci, aki a Facebook oldalán is megosztotta a rajongókkal ezt az információt. Mivel azóta több olyan hozzászólás is érkezett, hogy Béci megütheti a bokáját a dolog miatt, utánajártunk, mire számíthat ilyen esetben.

"A feltételezett elkövetéskor hatályos törvények értelmében 2-8 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat az, aki kábítószerrel kereskedik. Ez csak nyolc év után évül el, így ha Béci ennél korábban tett ilyesmit, akár még rács mögé is kerülhet" - mondta a portálnak dr. Mile Attila ügyvéd.

"Ez azonban nem ilyen egyszerű. Elviekben ha a dolog a nyomozóhatóság tudomására jut, hivatalból vizsgálatot kell indítaniuk. Ennyi idő elteltével azonban meglehetősen nehéz, sőt majdnem lehetetlen lenne a megfelelő mennyiségű bizonyíték felkutatása" - tette hozzá, Béci állítása szerint azonban az eset több mint tíz éve történt, ezért nem kell tartania a büntetéstől.

HÁT BÉLA... PROPELLEREZZEN NEKED EGY JÓKORÁT VV AURELIO!

.

0 Tovább

Rossz hír: eléggé lóg a segge a biszex csajnak, viszont simán megmutatja

 

Eléggé nagy arccal költözött be a Villába VV Theodóra, akit a könnyebbség kedvéért hívunk így mert a VV Teo név, annak, aki nem ismeri eléggé kevés információt ad a játékos nemét illetőleg. Ráadásul mivel szexuális téren is mindenevő ezért még az ezzel kapcsolatos jövendőbeli hírek sem adnak támpontot nemi jellegének beazonosításhoz. Persze nagyon is lehet, hogy direkt választott ennyire kétértelmű nevet, mert még ő is vacillál, hogy melyik oldalnál kötelezze el magát.

 BARÁTNŐJE IS VAN A BISZEX VV TEÓNAK, DE IGÉRI A VILLÁBAN IS SZEXELNI FOG

A lényeg azonban az, hogy Theodóra már első éjszaka meztelenül zuhanyozott és teljes hozzáférést adva a kukkolóknak fiatal testének minden porcikájához. A baj csak az, hogy az ő esetében sem működik élőben a Photoshop és az elénk tárt látvány eléggé brutál eltérésre világított rá a promóciókban mutatott képekhez/videókhoz képest.

A lány sokak véleménye szerint egyébként kiköpött mása az egykori magyar pornósztárnak Michelle Wildnak. Na ez a hasonlóság pont addig tartott, amíg zuhanyozás ürügyén meg nem történt a z elsődleges nemi jellegek oktató célzatú bemutatása. A feneke például legalább kétszer akkora és formailag sem igazán csigázza fel az éhes férfiszemeket.

A biszex Theodóra már az első este meztelenül zuhanyozott a Villában - 18+ VIDEÓ 

Zsolt még nem felejtette el, hogy mit tett vele nemrégen Simon és háromszor szándékozik visszaadni a sértést, mint Ludas Matyi. Ezért beleköpött egy ragadósat a csodabogár szerencsekendőjébe, amit aztán ördögi vigyor kíséretében elhelyezett a kukában. Mint kiderült azonban a kendőt Simon a nagymamájától kapta, így a poénnak szánt csíny eléggé öngól lett. Zsolt végül bocsánatkérésre is kényszerült a kendő meggyalázásáért, amit kisebb húzódozás után a sértett el is fogadott, sőt látszólag még békét is kötöttek. A kezdeti egymás kóstolgatása után mindketten gyorsan rájöttek, hogy nem egymást kell először kikészíteniük, vannak sokkal könnyebben fogyasztható példányok is az akolban.

Nyomj egy lájkot és megtalálsz minket:

 

Gyúrós Józsi, aki büszkén állította, hogy max. annyi esze van, mint egy molylepkének, most átváltott filozófusba. Sőt taktikája is változni látszik, már koránt sem tartja magát annyira egyszerű gondolkodásúnak, sőt erősen sérelmezi, hogy Zsolt nyilvánosan kritizálta IQ állományának minőségét.  

 

VV Józsi: "Hatalmas a karom, még nagyobb a fas@om"

Ráadásul még Aureliora is kivetette a hálóját és ravasznak gondolt fejtegetésben kezdett a szintén magasan fejlett intellektusáról ismert Charlotte támogatásával. A terv lényege az volt, hogy felnyissák a fiú szemét, mennyire kihasználja őt Zsolt és sokkal jobban tenné, ha velük barátkozna és nem egy ilyen alja figurával, aki mások hátán szeretne kocsihoz, házhoz, meg mindenféle zsíros nyereményhez jutni.

 

Zsolt egyébként látványosan igyekszik elfeledkezni kinti barátnőjéről és nagyon úgy tűnik, hogy Iza karjaiban fog vigasztalódni:

Iza késő éjszaka lovagló pózban maszirozza Zsoltot, a fiú kéjesen tűri

Zsolt lefekvéskor Izát izgatta, beindultak a hormonok - videó

 

Józsi valóban próbál változtatni kezdeti formáján, mert amikor aprócska izmait befeszítve bevonult a Villába egyszerűen körberöhögték a többiek és rájött, hogy az eredeti terve - miszerint majd befenyít mindenkit – kudarcra van ítélve. Még Simonnal is barátkozni kezdett és nála adta elő az érzékeny lelkületű férfit.

 

 

VV Viki a tegnap esti (egyelőre utolsó) beköltöző, nem lesz egy egyszerű eset, ez az első pillanatban is látszik. Mivel megjelenésben biztosan nem tudja felvenni a versenyt a többi lánnyal a szájával fog ráerősíteni. Ez tervei szerint nem orális, hanem inkább verbális technikával fog megtörténni, vagyis még Simonnál is brutálisabban nyomja majd a szájkaratét. Őt tutira nem látjuk, majd pucéran zuhanyozni (legalábbis reméljük) más módon kell a nézői elkötelezettséget megszereznie magának. Állítja nem szexelni megy a Villába, amit nem is lesz nehéz betartania, bár láttunk már karón varjút. (elnézést a profán hasonlatért).


0 Tovább

ValóVilág 6

blogavatar

ValóVilág 6 napi összefoglalók, videók, online közvetítés. Nézz be velünk a Villába!

Utolsó kommentek