Lilu néhány napja alaposan elszólta magát.

 

Miután már nem lehet emeltdíjas, uram bocsá alapdíjas sms-sel szavazni, maradt az okostelefonos aplikáció. Igen ám, de a csinos műsorvezető most elárulta, hogy mindösszesen 200 ezer letöltés volt a programra.  Ez egy normális számítás szerint sem feltételez 100 ezer állandó szavazót sem.

 

Dávid múltkori szónoklata nagyon fennköltnek tűnik ezek fényében. Ő ugyanis azt feltételezte, hogy majd milliók döntik el csatáját Vikivel. Feltételezve egy 60-40 százalékos eredményt a győztest mindösszesen 60 ezren támogatják és az eredményt mindössze 20 ezer ember dönti el.

 

Majkára anno 600 ezer szavazat érkezett. Ez változott odáig, hogy mostanra töredéknyi ember hajlandó az ingyen voksolás ellenére állást foglalni a játékosok sorsával kapcsolatban.

Felvetődik a kérdés, nem azért van ez, mert a nézők többségének van egy olyan gyanúja, hogy nagyon magasról leszarják a véleményét és a játék előre megirt forgatókönyv szerint zajlik? Lásd Simon közös megegyezéses kiírása a játékból.

 

Átverés volt VV Simon kizárása? A villalakó saját maga akart távozni

Ha átgondoljuk a fentieket igazán nagy állítás a csatorna részéről, hogy a nézők döntik el a játék menetét, mikor a ténylegesen az eseményeket követő emberek minimális százaléka akarja, vagy tudja kifejezni véleményét. Mert ugye az is világos, hogy Rózsika néninek sem okostelefonja nincsen, sem képessége hozzá, hogy feltelepítsen arra egy szavazó aplikációt. Pedig ők anno hatalmas előszeretettel szórták a 400 forintos sms-eket a VV Eszterekre, vagy a VV Csabákra.

Egy jó példa a fentiekre egy hozzánk érkezett kérdés:

"hol lehet letölteni az afrikációt ahol lehet szavazni ??"

 

Ki dönti el akkor, hogy melyik játékos nyerjen vasárnap este?

.

Nyomj egy lájkot és megtalálsz minket: